O campanie bună pentru un proiect superb: MagicHOME | Mariciu.ro

O campanie bună pentru un proiect superb: MagicHOME

Super-oamenii de la MagiCAMP au pus în mișcare un proiect de frumusețe rară, asta pentru că este menit să îmbrățișeze cu căldură niște oameni cu povești extrem de dure. Vor să creeze un “refugiu” pentru părinții copiilor bolnavi de cancer, părinți care locuiesc cu lunile pe un scaun într-un salon de spital, lângă patul copilului.

Numele “refugiului” este MagicHOME și este funcțional în momentul de față, oferind găzduire gratuită, suport și alte facilități familiilor cu copii diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave. Unul dintre ele este localizat în București în apropierea Institutului Oncologic București și Institutului Clinic Fundeni. În prima jumătate a anului au fost cazați 300 de copii și membri ai familiilor acestora, dar realitatea dură este că nevoile reale sunt cu mult peste capacitatea acestui centru.

Tocmai din acest motiv, super-oamenii au în plan un nou centru în București, care va avea o suprafață de 700 de metri pătrați și va putea găzdui între 25 și 30 de persoane în fiecare zi, oferind aproape 10.000 de mese pe an. Pentru finalizarea acestui centru, au organizat o campanie prin care vor să strângă fondurile necesare finalizării centrului. Așa că aici intervine campania despre care ziceam în titlul că este bună:

Pe scurt, oamenii au luat un spațiu în Galeria Galateca pe care l-au amenajat astfel încât să recereeze un salon de spital și au amplasat un scaun pe care vedete, voluntari și oameni obișnuiți vor sta non-stop, până când se vor strânge 100.000 de SMS-uri necesare finalizării centrului.

Există și un Live Stream, unde puteți vedea cine a stat pe acel scaun până acum. Până în momentul de față, când scriu aceste rânduri, au fost trimise aproape 30.000 de SMS-uri.

După ce dau publish la articol, numărul meu de telefon se va alătura listei celor care au trimis cuvântul „MAGIC” la numărul 8844 (valabil în rețelele Digi, Orange și Vodafone).

Fiecare SMS este echivalentul unei donații de 2 euro/lunar pentru Refugiul Părinților copiilor cu afecțiuni grave.

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.