Un gând random

Acum câțiva ani, după ce mi-am cumpărat mașina de la un flăcău din Iași, am mers o perioadă prin București cu numerele de IS și am avut parte de cea mai dubioasă experiență trăită vreodată.

Nu știu care este explicația, dar cred că mi-am luat atunci la claxoane și la înjurături în trafic cât nu mi-am luat nici măcar când umblam cu zilnic vreo opt ore prin oraș cu mămăliga în geam și un prezervativ mare desenat pe capota mașinii – asta pentru că lucram la o firmă care vindea un brand de prezervative care avea sloganul “Irefutabilă plăcere”. De obicei moșii reacționau dubios, probabil pentru că le aduceam accidental aminte de vremurile de mult apuse ale plăcerii irefutabile.

Nu știu care e faza cu ura bucureșteană față de bietul participant la trafic cu numere de Iași. Nu am mai pățit vreodată de atunci să se oprească cineva la semafor în dreapta mea și să i se citească pe buze înjurăturile cu finalizare și accent pe “moldovean împuțit”.

Mi-am adus astăzi aminte de episodul ăsta amețit al vieții mele, când am intrat din click în click pe site-ul de țoale al lui Deliric, am văzut o șapcă cu “Iași” pe dânsa și mă gândeam care sunt șansele să fiu călcat pe trecerea de pietoni dacă aș purta șapca respectivă.

V-am zis că-i un gând random, fără valoare adăugată. Inițial voiam să scriu un status pe Facebook, dar am văzut că nu mă mai opream din scris pe subiect. Așa că am pus-o de un articol pe blog, că prea bate vântul p-aici. :D

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

6 comentarii

 1. Am mers cu nr. de BZ vreo 3 ani. #decatzic :))

 2. Intro vară, mă apropiam cu maşina, cu numere de IS , de un semafor din Constanța. Unul cu ultimul răcnet de MeLe mă depăşeşte, îmi opreşte în față, deschide portiera şi vine spre mine. Semaforul se făcuse roşu între timp.
  Singura chestie ce mi-a trecut atunci prin cap a fost: Sa -mi bag pl, vin si eu la mare si ma bate malacul asta. L-oi fi deranjat prin trafic. Asta e.
  Ajunge asta la mine, eu deja eram cu geamu jos din lipsa de AC, si spune:
  Ce faci pretenaş? Cum e drumul până aici? Trebuie să ajung şi eu la Iaşi şi nu ştiu pe unde să o iau.

  I-am zis, ne-am strans mainile, mi-a urat concediu placut si dus a fost.

 3. vezi de ce eu insist sa am numere de Arges :))

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.