M-au dat la gazetă, am fost deconspirat (#glumesc)

Am primit pe adresa redacției un scan cu un articol dintr-un oarecare ziar, Cotidianul, în care un “veritabil” jurnalist de investigație scrie despre mine că sunt “omul lui Felix Tătaru”.

Asta după ce jurnalistul respectiv a făcut o investigație super-serioasă, de maxim cinci minute: a dat un click pe profilul meu să-mi vadă locul de muncă, care este la vedere pentru toată lumea, iar apoi l-a legat instant de unul dintre partenerii agenției, care este, într-adevăr, Felix Tătaru.

Ce nu știe domnul Spânu e că, spre deosebire de serviciul dumnealui, aici nu ne zice nimeni ce articole și postări să scriem… sau în ce direcție să fie acestea. Pe lângă asta, “oarecarele” pe care l-a luat în vizor în articolul este blogger, face mișto de pesediști și iese în stradă la proteste de mult mai mulți ani de cât lucrează la agenția respectivă.

Însă domnul Spânu chiar nu avea cum să știe asta pentru că investigația ca la carte nu este în fișa postului unui jurnalist de investigații.

Cumva faptul că monșer Spânu a tratat situația cu superficialitate este în avantajul meu. Probabil dacă investiga mai serios, afla că ieri am fost și la protestul PSD și sigur mai împăna textul cu câteva afirmații cum că am fost acolo să agit spiritele tulburi ale protestatarilor. :D

Nu o să-mi bat prea tare capul și tastatura să-i demontez articolul domnului Ion Spânu, asta pentru că știu foarte bine că pasiunea dânsului pentru detergentul de spălat creiere (sau banii) din dotarea pesedeului nu îi va permite să asimileze argumentele.

Însă țin să precizez că dacă aș fi fost parte dintr-o conspirație, am inteligența necesară să ies mai puțin în evidență chiar și decât băieții care stateau ieri discret în colțuri și SUV-uri la protestul PSD.

P.S. Mama, vezi că mai mult ca sigur o să apar diseară la Antena 3. :))

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

7 comentarii

  1. Ce naiba faci? Te-am lasat acolo sa ai grija de tara si tu o destabilizezi?

    Vin cu baietii de aici sa facem ordine? Zi numai un semn

  2. Deci dumneata in timpul liber, intre doua cuba libre, rastorni guverne…..asa deci ?….uite as avea si eu o mica problema in Tajdanistan care e vecin cu Dragniordagrindenistan. ps: un tarif si un timp de executie va rog. ;)

  3. in spatele tau e Mircea Bravo? :-))

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.