Un steag cu milioane de perspective | Mariciu.ro

Un steag cu milioane de perspective

Nu am prins școala aia din vremurile de altădată, când începea ziua cu “trei culori cunosc pe lume”, dar l-am văzut mereu stând mândru, impunând respect la intrarea în școală destinată profesorilor și la paradele de 1 decembrie. Apoi l-am văzut ieșit în stradă, fluturând de bucurie, după ce Naționala de fotbal reușea imposibil după imposibil.

Tot în școală i-am învățat istoria și am înțeles cât de multe sacrificii au fost făcute ca să fim un întreg sub un singur steag. Și chiar dacă de multe ori ne împărțim în mai multe tabere când vine vorba de lucruri în care credem mai mult sau mai puțin, e suficient să-l vedem pe o plăcuță de înmatriculare atunci când hoinărim prin afara țării, ca să ne zicem în gând sau cu voce tare: “ăștia-s de-ai noștri!”.

La nivel macro îi știm povestea și știm ce reprezintă, însă la nivel micro fiecare dintre noi vede o poveste în el. Asta-i frumusețea lui, că suntem și asta ne face pe toți să tresărim diferit atunci când îl vedem.

D-asta Petrom oferă un site de ajutor, steagulmeu.ro, unde putem să ne facem fiecare câte un steag cu ajutorul a trei poze din telefoanele noastre care au preponderent culorile albastru, galben, roșu. Steagul meu o să îl pun pe 1 decembrie pe blog, dar vreau să-l pun alături de trei dintre steagurile voastre.

Așa că vă invit să intrați pe site, să vă faceți steagurile, iar apoi să lăsați link-urile către ele în comentarii. Trei dintre ele vor fi plasate strategic în articolul de pe 1 decembrie. Aștept link-urile voastre în comentarii. :D

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adauga un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.