Închide

Ce vrei să cauți?

Gata Grand-Spoof-ul 2011!

Ieri seară, în club Fabrica, au rulat spoof-urile care meritau menţionate pe anul ăsta. Am fost şi eu acolo, împreună cu Şerban şi Andrei, pentru a viziona minunăţiile selectate.

 

Printre aglomeraţie, căldură si multă gălăgie s-a înţeles ceva-ceva din toată proiecţia..

 

 

Câştigătorul juriului a fost, pe merit, Viclenium Bank:

 

 

Câştigătorul publicului, “Rişti să câştigi?”, se pare că şi-a meritat voturile, asta pentru că până şi juriul i-a acordat locul 2:

 

 

 

“Concurenţa bloggăricească” (Auraş, KorinaMS , Anne-Marie si Anca Duma) a fost prezentă în top 10 juriu cu spoof-ul “BacoPlus”:

 

 

 

Boxa lui Smailei nu putea să lipsească de ecranele clubului Fabrica (asta pentru că voi aţi votat-o şi promovat-o… MULŢUMESC!) primind o diplomă pentru “Locul 4 – Votul Online”.

Diplomă pe care, din păcate, a fost trecut doar numele meu. Dar “am reparat” eu greşeala organizatorilor.


 

Spoof-ul meu preferat, “Promoţia Pecsi – AgripINNA” s-a clasat pe locul 4 la voturile juriului dar, sincer, merita cel puţin locul 2:

 

 

Per total, a fost o experienţă interesantă şi distractivă pe care sigur o s-o repet şi la anul.

 

Dacă tot am scris postarea asta, vreau să le mulţumesc celor care au luat parte la spoof-ul “Creditul Extrem de Divers”. Spoof care nu a luat mai nimic dar la care s-a muncit ceva mai mult. Asta pentru că prima parte a fost filmată la munte, undeva în vârf de munte prin Odorheiul Secuiesc, iar partea a doua din spoof a fost filmată în subsolul unui bloc din Pantelimon, lângă boxa lui Smailei.

 

 

Aşadar: Mulţumesc, Ionuţ, Andra, Raluca, Andrei, Şerban, pentru toată munca prestată! :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. Voi băieţi aţi făcut toată munca. Pentru noi restul a fost o plăcere. Felicitări, aseară m-am convins de treaba asta, v-aţi implicat şi a ieşit o parodie isteaţă!

  2. Mulțumesc IQads pentru că a apreciat munca noastră, în special a mea! :lol:

  3. Ne vedem la anul! Doamne ajuta la tata lumia!

Adaugă comentariu