Închide

Ce vrei să cauți?

O părere despre parfumatul excesiv

Ok, am înţeles! Majoritatea tipelor care ajung după o zi lungă la mall fac prima oprire la Sephora, unde se dau cu o sută de “fâsuri” de parfum tester. Iar ăsta nu-i un lucru rău neapărat, adică mai bine miroşi a parfum decât a “sudoarea unei zi de muncă”.

 

Dar când ştii că după ce te îmbraci din cap până-n picioare în vapori franţuzeşti, vei intra într-o sală de cinema, unde vei sta înghesuită alături de încă vreo două sute de suflete, ar fi foarte frumos din partea ta să scazi cu până la 80% numărul de “fâsuri”. Asta dacă nu plănuieşti un atac chimic – ceva….


Ieri seară am fost, împreună cu alte persoane nevinovate, victima unei dudui care s-a dat excesiv cu parfum înainte să intre în sala de cinema,  şi credeţi-mă când vă zic că nu e tocmai plăcut să mănânci nachos cu aroma de Alien by Thierry Mugler…

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. OK, dar ce faci când se pulverizează cu arome peste transpirația deja puturoasă sau peste mirosul de tocană cu ceapă (dacă dai cumva peste prima iubire a lui Cărtărescu, de exemplu)?

  2. Ehhh… bărbații și în magazine specifice lor parcă au o teamă să folosească testere. Nici asta nu e ok.

    Bine, pe principiu există mereu excepții, am cunoscut un tip care scotea din 5 în 5 minute parfumul și mai dădea un fâs. Leșina lumea pe la muncă. :lol:

  3. Aveam o colega de serie la facultate care se parfuma in halul asta. Cand incepea o ora de curs in amfiteatru (150 de persoane) stiam cu totii daca era prezenta sau nu. Chestia asta mi se pare de prost gust. Parfumul nu ar trebui sa se simta la o distanta mai mare de o lungime de prat. Pana la urma este si o chestie intima, dar fiecare o priveste cum vrea, dar totusi, exclus excesul.

Adaugă comentariu