Închide

Ce vrei să cauți?

Am fost mahmur la #CupaBloggerilor

Weekendul trecut am fost la Cluj pentru a lua parte la Cupa Bloggerilor.

 

Am facut parte dintr-o echipa frumoasa de spritari profesionisti, o echipa care s-a nascut la primul fluier al arbitrului si care s-a maturizat odata cu ultimul fluier al finalei mici. Am facut parte din Echipa Mahmurilor, alaturi de: Birkof, Andrei Stanciu, Claudiu Petre, Lucian Petrescu, Alex, Mihail Petcu, Cezar Vasile si Pandutzu .

 

Dupa doua zile de fotbal corespunzator am terminat pe locul IV.  Am avut parte de  o competitie frumoasa si destul de bine organizata de baietii de la SportMeet.ro. O competitie in care pe timp de zi se mancau nervi in blat de frunti incruntate, asta pe terenurile sintetice de fotbal, iar seara se beau zambete, imbratisari si promisiuni de link-exchange, intr-un pub simpatic din centrul Clujului, cunoscut sub numele de Le General.

 

A fost un weekend excelent, as fi zis perfect daca frigul clujean nu imi hartuia oasele si nu ma omenea cu o raceala de toata frumusetea.

 

Sponsorii Cupei Bloggerilor sunt: Activia, Canyon,  Banca TransilvaniaBergenbierGSP Etarget L.A. Fuel si Zorilestore.ro.

 

 

Poze cu toata agitatia creata de bloggeri la Cluj gasiti aici si aici.

 


 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

  1. #3 Comentariu nou

    Trebuia sa venim si noi dar nu ne-am strans.. Macar nu-s racit. hi-hi :))

  2. Mariciule esti stelist?

  3. Pune piciorusele alea pufoase in miscare si mai activ pe http://sportmeet.ro/ :D

    • #9 Comentariu nou

      Trebuia sa particip si eu, dar n-am avut cand sa scriu postarea cu pricina… Inca imi bag unghia in gat ca n-am participat..

  4. Un motiv in plus sa fii motivat pe viitor :D

Adaugă comentariu