Închide

Ce vrei să cauți?

Nevasta model

Este greu să îţi ţii bărbatul în curtea casei când are mult caşcaval în buzunar. Mai greu de atât este să poţi respinge stolurile de potenţiale amante care vor să-şi schimbe Mini One-ul pe un Cayenne şi apartamentul din Militari pe o vilă în Pipera.

Dacă în primă fază am râs când am dat peste respectiva poză, la o privire mai atentă şi o cădere pe gânduri, am analizat puţin situaţia dată.

Ce înţelegem în primă fază

Ok. Nevasta a fost înşelată, a aflat asta, dar nu poate renunţa cu una-cu două la al ei bărbat. Poate pentru că este plin de bani şi (probabil) are un contract prenupţial semnat. Sau poate chiar îl iubeşte pe infidel şi nu vrea să renunţe la el. Preferă să atace problema direct de la rădăcină.

Ce  înţelegem la o analiză mai atentă

Nevasta nu este o mahalagioacă, majoritatea femeilor a fi preferat o confruntare directă: cu trageri de păr coafat, pahare de apă Evian aruncate în ochi, genţi Hemes manevrate cu delicateţe spre figuri botoxate etc.

Este o persoană care informează bine înainte de a trece la fapte, dovadă că a ştiut să nu dea cu spray-ul prea de aproape, pe maşina amantei, astfel încât vopseaua să nu curgă.

Îi place să scrie mai mult decât să vorbească, dar nu ştie să se încadreze în spaţiul dat. A trebuit să scrie şi pe capotă ultimele litere din cuvântul “bărbatul”.

Amanta nu este la prima confruntare cu o soţie supărată: vezi urmele de chei de pe maşină. Nu cred că “graffera” este autoarea.. Când vii cu gândul de “a face graffiti” te apuci instant de treabă, nu mai stai “să dai o cheie” (a se observa faptul că vopseaua albă este peste urmele de chei).

Tare sunt curios cum a evoluat toată situaţia…

 

(poză găsită şi şterpelită de la Ionuţ Bunescu)

credit foto: Lucian Gheorghiu/București așa cum iești

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Buna Marian.
    Poza a fost facuta de mine, si publicata prima oara pe pagina administrata de mine https://www.facebook.com/pages/Bucuresti-asa-cum-iesti/244000388954291, fiind preluata mai apoi pe site-ul Antenei 3: http://www.antena3.ro/life-show/fun/dragoste-cu-nabadai-n-o-sa-ti-vina-sa-crezi-ce-i-a-scris-pe-masina-144541.html.
    Iti voi fi recunoscator daca vei mentiona sursa.
    Multumesc.

    • #2 Comentariu nou

      Gata, Lucian, te-am creditat. :D Mulțumesc pentru semnalare!

  2. Multumesc Marian.
    O zi buna sa ai!
    Look

Adaugă comentariu