Închide

Ce vrei să cauți?

The Girl With the Dragon Tattoo

Am avut ocazia să-l văd, este bun și nebun. Daniel Craig joacă rolul care i se potrivește cel mai bine: de tip tacut care analizează și face. Gagicuța tatuată, pe numele din buletin: Patricia Rooney Mara, este oleacă emo, face hacking profesionist iar regizorul a zis că o modalitate de a arăta cât de rebelă este tipa ar fi ca, într-o scenă, aceasta să stea cu un picior în chiuvetă.. în timp ce fumează “țigara de după”. Cel care vine cu intriga în film este personajul interpretat de Christopher Plummer, un bătrânel plin de bani și bântuit de trecut. Iar personajul negativ, cel care în primă fază părea băiat bun, a fost trădat de CV-ul actorului care îi joacă rolul: Stellan Skarsg, actor care ori de câte ori a jucat într-un film a fost ăla rău.

 

În rest, mult suspans într-un piesaj suedez înghețat, scene de sex dure, răzbunări și mai dure după scenele de sex, nuditate pe ici-pe colo și o părere personală confirmată, aceea că toți occidentalii ăștia cu sânge rece (austrieci, elvețieni, suedezi, finlandezi etc.) sunt niște perverși și jumătate care, în loc de scheleți în dulap, au femei și copii sechestrați în pivniță.

 

Din câte am înțeles, filmul este ecranizarea americană a primei cărți din trilogia “Millenium“, cărți care se învârt în jurul tipei rebele cu dragon tatuat și care au avut super succes.

 

Mie mi-a plăcut filmul, recomandarea mea este să-l vedeți la cinema, să mergeți la baie înainte să intrați în sală (filmul durează două pre și jumătate) și să fiți pregătiți pentru scenele alea dure de sex despre care vă vorbeam mai sus (zic asta pentru că am văzut vreo cinci persoane care au părăsit sala în timpul scenelor respective).

 

Trailerul de rigoare:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Deci merita sa-l vad…Mersi de pont!:)

Adaugă comentariu