Închide

Ce vrei să cauți?

Ce viață avea fondatorul Megaupload, frate!

După ce am văzut pozele cu ce se găsea pe lângă casa lui Kim Dotcom, am ajuns la concluzia că, pe lângă el, Scarface este pistol cu apă. Adică, până și Nuțu Cămătaru ar fi gelos: tipul avea girafe în curte (come on!).

 

 

Dacă ar fi să fac o mini listă cu chestiile care mă amuză atunci când mă uit la pozele cu tipul ăsta nici nu aș ști ce să pun mai întâi:

 

 

 

și-a schimbat numele de familie din Schmidt în Dotcom (.com)

 

avea 11 milioane de dolari doar în seiful casei

 

radia de fericire în toate pozele în care este în preajma unei vedete

 

nu era ipocrit, numărele de înmatriculare ale mașinilor se învârteau în jurul cuvintelor: mafia, criminal, hacker etc.

 

 

Puteți să îmi ziceți nebun, dar am senzația că Hollywood-ul s-a grăbit puțin atunci când a ales să facă un film după viața lui Mark Zuckerberg.  Adică.. până și producătorii “The Social Network” au recunoscut că au exagerat cu liniile de cocaină și partidele de sex prin toaletele barurilor doar ca să facă filmul mai interesant. Dacă ar fi să ne gândim la viața lui Kim Dotcom, cred că producătorii vor trebui să taie o grămadă, doar ca să poată face un film de două ore.

 

Mă rog, poate exagerez eu, dar la cald mi se pare destul de fascinantă viața unui tip care dacă nu ar fi făcut ce a făcut, ar fi avut un job de casier la supermarket și ar fi condus o Dacia Logan, varianta oleacă îmbunătățită.. pentru nemți.

 

GG, KIM!

 

[nggallery id=58]

 

sursă poze

 

Megaupload este un site de file-sharing care a fost închis săptămâna trecută de către justiția americană pentru violarea drepturilor de autor. Kim Dotcom, fondatorul site-ului, a fost arestat împreună cu directorii companiei ce avea sediul în Hong Kong.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. diferenta dintre ei si noi e ca la ei se confisca tot daca ai incalcat vreo lege…aici?!nimic….

    • #2 Comentariu nou

      @Larisa, acolo sunt interesele și mai mari. :) Acolo sunt savuroase execuțiile astea publice :D

Adaugă comentariu