Închide

Ce vrei să cauți?

F.C. Freshness

Trebuie să recunosc că am pierdut contactul cu fotbalul românesc în ultimul timp şi nu mai ştiu pe unde activează şi apără Dani Coman, dar zilele trecute mi-a atras atenţia o conferinţă de presă în care el urma să facă un anunţ extrem de important.. Iar anunțul a venit cu viteza cu care circulă un copil de bani gata pe A2: devine antrenor la FC Freshness.

 

De fapt, totul este o campanie frumos coafată a celor de la Head & Shoulders, care vor să aducă în lumea fotbalului românesc o echipă fresh, “un suflu nou”.

 

Ieri dimineață, pe o vreme fresh cu numai pe timp de iarnă găsești, am fost invitat su joc sub tricoul FC Freshness alături de mai mulți camarazi din blogosferă. Ne-am împărțit în două echipe de opt jucători și am trântit un fotbal de toată frumusețea. Nu știu cine a făcut loturile, dar le-a făcut atât de echilibrate încât la fluierul de final al arbitrului (improvizat) tabela mentală afișa scorul de 10 – 10.

 

sursă foto

 

Aștept cu interes să văd ce se va întâmpla mai departe cu campania celor de la Head & Shoulders și care va fi obiectivul echipei F.C. Freshness pe viitor, asta pentru că pe cel de ieri (de a ne scoate la o gură de fotbal fresh) și l-a îndeplinit cu succes.

 

Mulțumesc, 2activePR, pentru invitație!

 

Au mai scris despre campanie și eveniment: Mircea Meșter, Andrei Cismaru, Alex Tunaru, Cezar Vasile, Toma Nicolau, Alin Pandaru, Bogdan Dăscălescu și George Toma (de la care am furat lista asta :))

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    ba, ce m-ai speriat! cand am vazut clipul am crezut ca dansezi cu aia in prosop!… pfiuuu!!

Adaugă comentariu