Închide

Ce vrei să cauți?

Barack Obama faţă în faţă cu poporul (powered by Google+ Hangouts)

Mă uitam duminică seară (duminică dimineaţă la americani) cum Preşedintele S.U.A. a organizat cu sprijinul celor de la Google un “Hangout” cu poporul. Am prins doar sfârşitul acţiunii, după ce trecuseră peste două ore în care Obama şi-a rupt din timpul lui şi a vorbit cu lumea.

 

Mă aşteptam să apară oameni care să îl ia tare cu întrebări politice, întrebări indiscrete, dar majoritatea îl întrebau lucruri personale, voiau să ştie cum arată viaţa preşedintelui lor, ce va face anul ăsta de aniversarea a 20 de ani de căsătorie cu Michelle, dacă îi este dor să meargă până la magazin “să îşi ia o pâine” fără ca Serviciile Secrete să oprească circulaţia în tot oraşul etc. Toate discuţiile erau pe un ton civilizat şi cald, uneori chiar familial.

 

Cel mai probabil cei de la Google şi Serviciile Secrete au avut grijă ca Obama să vorbească doar cu simpatizanţii lui, dar iniţiativa este remarcabilă. Internetul chiar a reuşit să permită o comunicare relativ directă şi bidirecţională între preşedinte şi popor.

 

Este de-a dreptul magic ce se întâmplă!

 

De publicitatea pe care şi-a făcut-o Google+ Hangouts nici nu mai are rost să vorbesc.. :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. mie imi place google hangout..sper sa fie cat mai popular..

Adaugă comentariu