Închide

Ce vrei să cauți?

Avion cu motor, lunea viitoare transporți #London4

Lunea viitoare, cei patru bloggeri care vor speria Vestul în perioada 27 februarie – 1 martie, se vor îmbarca în zborul spre Londra. La destinație vor servi o porție sănătoasă de TFM&A, într-un sos de peripeții prin una dintre cele mai cunoscute capitale ale Europei. Vor relata la cald orice merge, zboară sau se târăște prin fața ochilor.

 

Habar n-am de ce vorbesc la persoana a treia din moment ce sunt unul dintre ei.

 

Așadar, luni plec la Londra cu Bogdan, Flavia și Auraș. Alături de noi mai sunt GoTravel și Samsung. După ce am scos la vânzare pe tarabă și bannerele de 125×125 (timp de o lună pe toate cele patru bloguri) a sărit și SportLocal, care va beneficia și de un articol după ce vom asista la meciul amical, de pe Wembley, Anglia-Olanda.

 

Mai sunt disponibile încă trei astfel de bannere, care vor sta timp de o lună de zile la loc de preț pe toate cele patru bloguri (pentru suma modică de 100 de euro) și care vor lua direct în piept tot boost-ul de afișări din perioada în care vom scrie despre experiența #London4. Cu alte cuvinte, săriți pe ele până nu se ocupă. :)

 

contactlondonfour[at]gmail.com este mailul magic.

 

Stați cu ochii pe noi, urmează chestii marfă! (Am creat categoria #London4 pe blog)

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bravo! Ma bucur ca mergi in Londra :D. Cu ocazia asta mai scriu si eu un articol pe blog… :))

Adaugă comentariu