Închide

Ce vrei să cauți?

Controlorul londonez de bilete

Nu am apucat să mă întâlnesc cu un controlor de bilete în Londra, cu toate că mi-ar fi plăcut să se întâmple acest lucru. Asta pentru că 1. aveam bilet și 2. voiam să văd cât de bine se camuflează în mulțime celebrul controlor londonez.

 

 

Zic celebru pentru că la fiecare intrare a metroului londonez te întâlnești cu afișul de mai sus, afiș care conține un mesaj clar, învelit în tipicul umor britanic: “Să observi un controlor de bilete este ușor, arată exact ca tine”.

 

Mă amuza teribil afișul pentru că, sincer, controlorii noștri sunt extrem de observabili din cauza uniformei (geacă neagră, cămașă bleu, pantaloni negri) și a “atitudinii sherlockholmesciene”. Dacă te așezi undeva în partea din față a autobuzului/ tramvaiului este imposibil să nu îi vezi în stație. Mai stau și ca pinguinii, unul lângă altul.

 

Chiar mi-ar fi plăcut să fac o comparație între controlorii lor și controlorii noștri, dar n-am avut parte de “întâlnirea de gradul zero”. Poate într-un episod viitor. :)

 

 

Proiectul #London4 a fost susținut de GoTravel, Samsung, și Canyon. Iar de la peluză a fost încurajat corespunzător de SportLocal.ro. Le mulțumim pentru asta! :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu