Închide

Ce vrei să cauți?

O părere despre Samsung Galaxy Note

Am avut ocazia de a mă juca aproape o lună de zile cu el: o săptămână în timpul acțiunii #London4 și încă vreo două săptămâni și ceva după, asta mulțumită celor de la Samsung România.

 

Pe scurt și fără prea multe detalii plictisico-tehnice, Samsung Galaxy Note este un telefon deștept de care m-am îndrăgostit. Este fix la granița dintre telefon și tabletă și îți oferă avantajele ambelor părți la un singur preț.

 

Chiar dacă este imens în comparație cu un iPhone 4(s), care pare o jucărie de pus la chei pe lângă el, sau chiar și Samsung Galaxy SII, dimensiunile Note-ului s-au încadrat perfect în spațiul buzunarului și mâinii mele.

 

Chiar m-am distrat teribil în Londra, unde iPhone-ul era telefonul poporului, când scoteam Note-ul să mai dau  untweet-ceva, parcă toată lumea se oprea în loc iar curiozitatea acoperea fețele tuturor. Parcă era o scenă d’aia din filme în care toată lumea făcea gălăgie iar big-boss-ul intra în cameră și se făcea o liniște de bibliotecă.

 

Camera foto face treabă bună, pozele făcute în drive test-ul pe care l-am făcut cu Citroen-ul DS4 sunt dovezile clare ale acestui lucru. Display-ul telefonului este spectaculos datorită culorilor și, evident, dimensiunii (5.3 inchi). Bateria ține incredibil de mult pentru un smartphone. Este rezistent și la șocuri și căzături (așa am auzit :P).

 

Singurul lucru care te deranjează la telefonul ăsta este faptul că de fiecare dată când o să îl scoți din buzunar în fața celor care nu l-au mai văzut până în momentul respectiv, toți vor avea o reacție de tipul: “Mamăăăă, ce e ăsta?!” și vor vrea să-l “butoneze”. Dar fie te obișnuiești cu timpul, fie îți faci un tricou personalizat cu “Am un DITĂMAI.. telefonul. Abține-te să pui mâna pe el!”. :))

 

 

 

Proiectul #London4 a fost susținut de GoTravel, Samsung, și Canyon. Iar de la peluză a fost încurajat corespunzător de SportLocal.ro. Le mulțumim pentru asta! :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. De asemenea mai exista si varianta pe alb care-l face sa para si mai mare si mai interesant si mai ispititor.
    Nu ne-ai spus ce experienta ti-a oferit noul smartphone prin prisma folosirii S Pen-ului, in combinatie cu tehnologia expertilor de la Wacom.

    • #2 Comentariu nou

      Am și uitat de S Pen, asta pentru că nici nu m-am jucat mult cu el. Doar când le mai arătam unor amici ce poate telefonul mai scoteam și S Pen-ul la lumină.. :)

Adaugă comentariu