Închide

Ce vrei să cauți?

Oameni plătiți să se maimuțărească la “Românii au talent”?

După ce a apărut și la ediția a II-a a emisiunii Românii au talent, Valentin Bosioc (blogger, personal trainer și om de PR) a ținut să lămurească lumea care a fost treaba cu participarea lui la emisiune. Astfel am aflat că oamenii de la ProTv au cioplit la montaj toată reprezentația lui și din această cauză a ajuns pe televizor un material semi-amuzant din care singurul lucru se putea înțelege clar era logo-ul Cosmote de pe smartphone-ul cu care cântă “melodia sponsorului” (citiți-i articolul pentru mai multe detalii).

 

Tot în articolul respectiv a și confirmat indirect lucrul pe care îl bănuiam știam de foarte multă vreme: producătorii emisiunii “Românii au talent” contactează și contractează diverși oameni pentru “a juca diferite roluri”  pe care ei le prezintă ca fiind spontane.

 

Asta explică penibilul ireal al multor oameni și lejeritatea cu care juriul face mișto de ei. Ultimul exemplu care îmi vine în minte este inițiativa lui Smiley de a recita ironic o poezie scrisă de un participant și de a-i schimba versurile, introducând cuvintele “toaletă” și “beci” doar pentru amuzamentul copiilor din sală (sper ca respectiva fază să fi fost regizată, altfel a fost o fază de tot rahatul).

 

În altă ordine de idei, nu văd un lucru rău în introducerea a astfel de numere regizate în program, în fond este un show care vrea rating, vrea să producă bani ca să plătească franciza și salariile întreprinderii. Problema este că nu sunt semnalizate în vreun fel iar românul de rând, spărgător de semnițe și pelican de fel, crede ce vede acolo și își imaginează ca sunt oameni atât de dornici de afirmare în țara asta încât urcă pe scena unui teatru din oraș doar ca să facă Smiley, Bartoș și Mihai Petre mișto de ei.. și nici nu reacționează în vreun fel violent atunci când se întâmplă asta.  Come on!


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    dirtonline.blogspot.com/2018/03/participantii-de-la-romanii-au-talent.html si nu este singurul exemplu. Poate ar trebui sa ofere si PRO TV o explucatie despre acest TEATRU TV. Te intrebi, ce mai este real in show

  2. #2 Comentariu nou

    Sa stii, Mariciule, ca dorina de afirmare la romani este la fel de mare ca dorinta de a castiga la Loto, pariuri sportive, casino sau poker online. Daca stai bine sa te gandesti, Valentin Bosioc pentru asta s-a dus acolo. Nu pentru ca are talent, nu pentru ca are ceva de spus, nu pentru a castiga cei ‘jdemii de euro. Nu. S-a dus pentru imagine, pentru afirmare. Nu stiu daca e ceva rau in asta, sau ceva bun. Putea sa iasa oricum. Asa cum a vrut regizorul, asa cum a vrut Valentin, sau asa cum a vrut Fane Pelicanu’, care punea umarul la minutul de aur de audienta.
    Indiferent de situatie, fiecare trebuie sa accepte consecintele faptelor sale, si de cele mai multe ori, sa traiasca cu ele.

    • #3 Comentariu nou

      Răzvan, ai un punct de vedere bun. Dar gândește-te că oricât de dornic de afirmare ai fi, nu ai accepta să fii bătaia de joc a cuiva și ai reacționa în momentul în care își bate Mihai Petre joc de tine (doar dacă nu cumva în contractul ăla tu ai acceptat bătaia de joc pentru o sumă de bani)

  3. #4 Comentariu nou

    N-are nici o treaba dorinta de afirmare… asa e formatul show-ului (marca simon cowell)… toti “prostii” de care faceti sto sunt platiti sa faca caterinca.

Adaugă comentariu