Închide

Ce vrei să cauți?

Pe GSP TV se comentează meciurile de pe Dolce Sport

Nu ştiu dacă aţi văzut până acum, dar eu de abia astăzi am dat peste emisiunea ARENNA TV de pe GSP TV. O emisiune în care se comentează în timp real un meci de fotbal difuzat pe alt post, în cazul de faţă Steaua – Petrolul, difuzat pe Dolce Sport. :))

 

 

În studio sunt cinci invitaţi, prezentatorul şi un obiect de decor cu craci şi chip plictisit. Trebuie menţionat faptul că obiectul este fata lui Dorin Mateuţ. Prezentatorul se agită, se ţine tare de pupitru să nu sară în televizorul la care se uită şi grăieşte cu “pathos iliedobrian”.

 

 

Printre invitaţi se află şi Leonard Doroftei, invitatul special al tuturor emisiunilor de pe GSP TV (zic asta pentru că de câte ori am dat pe GSP TV, el era acolo), el fiind singurul activ în discuţie, ceilalţi mulţumindu-se cu faptul că văd meciul (probabil nu prind Dolce Sport acasă).

 

 

Nu prea mi-au rămas multe să zic despre această emisiune. Mi se pare pe cât de inteligent gândită pentru cei care nu prind Dolce Sport şi vor să fie la curent cu ce se întâmplă în meci, pe atât pe penală cu toată agitaţia specifică OTV-ului. Ar trebui să îşi schimbe numele din ARENNA în PARADOX.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu