Închide

Ce vrei să cauți?

Foc în fața cinematografului Patria: poftiți la The Avengers!

Duminică seara, un bun prieten m-a sunat și, vizibil extaziat, mi-a zis:

 

“Mariciuleee, ți-am făcut rost de material pentru blog, tată! O nebună a smuls un coș de gunoi de pe un stâlp, a vărsat tot conținutul în fața cinematografului Patria și i-a dat foc!”

 

Instant mi-am adus aminte de o activare de genul ăsta, care a avut loc acum mulți ani de zile, în care, în fața cinematografului, a avut loc o adevărată scenă de acțiune, cu polițiști care coborau de pe bloc, cu împușcături, fum etc.

 

Acu’, chiar dacă bugetele sunt mici și așteptările mari, nu cred că ar recurge cineva la o astfel de fâsâială doar ca să atragă un pic atenția asupra unui film ce rulează într-un cinematograf bătrân dintr-un bloc cu bulină roșie.

 

Ne rămâne doar crudul adevăr: o cucoană nebună a dat foc unui coș de gunoi în fața cinematografului Patria. Și nu, nu are rost să ne întrebăm de ce a făcut asta sau de ce nimeni nu a intervenit să o oprească. Mai repede ne putem amuza de faptul că tanti de la casa de bilete a ieșit cu o găleată cu apă să stingă incendiul. Extinctoarele fiind scumpe, adevărate piese de muzeu.. aș zice.

 

[nggallery id=64]

 

Mulțumesc, Paul, pentru poze și informații!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu