Închide

Ce vrei să cauți?

Miliardarul Richard Branson și propunerea unui român de 22 de ani

Ieri a avut loc The Ultimate Succes Summin, o conferință la care a fost invitat să răspundă la câteva întrebări fondatorul Virgin și, implicit, miliardarul Sir Richard Branson.

 

După toată agitația, întrebările, răspunsurile naturale, polemicile despre biletele de 300 de euro și tweet-urile pe hashtag-ul #Branson, Sir Branson a plecat spre Barcelona. Pe drumul spre aeroport un român de 22 de ani i-a făcut o propunere de refuzat instant: “Nene, mi-am scris autobiografia, am publicat-o în 100 de exemplare și vreau să le vând unor miliardari la prețul de 1.2 milioane de dolari.. bucata. Ce zici, te bagi?”

 

Sir Richard Branson l-a trimis politicos la plimbare și a scris pe blogul personal despre respectiva întâmplare.

 

Acu’, eu știu că românul merge des pe principiul “Prost nu e ăla care cere, e ăla care dă“, dar în cazul ăsta cred că tinerelul a exagerat cel puțin pentru faptul că și-a scris autobiografia atât de devreme. Sincer, cât avea cartea aia? 10-20 de pagini scrise cu font de dimensiunea 72? :)))

 

Hai că am râs pe ziua de astăzi!

 

 

P.S. Am două întrebări existențiale:

 

1. Cum naiba a ajuns ăla în mașină cu Richard Branson și nu a ajuns un ziarst sau blogger, de exemplu Ruxa care a scris două articole despre eveniment?

 

2. Oare Sir Branson este primul miliardar abordat de românașul nostru sau au mai fost și alții? Știu că a mai fost și Bill Gates pe la București. :))

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    pentru ca omul ala s’a bagat cam cu forta in masina lui sir richard, iar eu nu lipsesc un interlocutor, mai ales unul de asa calibru, de spatiul personal, mi se pare ca are dreptul la el. si, oricum, am vorbit si eu cu el, 1 la 1 :)

  2. #3 Comentariu nou

    In viata trebuie sa mai fi si descurcaret nu doar un bun la toate…

Adaugă comentariu