Închide

Ce vrei să cauți?

Noaptea Agențiilor 2012

Anul acesta am bifat cinci agenții de publicitate, le-am consumat (responsabil) pișcoturile lichide pe bază de alcool, am oferit informații valoroase pe hashtag-ul #SpritzInfo și am făcut câte o poză reprezentativă pentru fiecare locație în parte.

 

 

1. Am început seara cu grupul Lowe (Initiative Media, Brand Connection, GolinHarris, Hyperactive, Mobile Works), unde am dat peste animatoarele din Gaia cocoțate pe cuburi, peste o versiune upgradată a lui Tanti Lili (cunoscuta liftieră de la Motoare/ Lăptărie), care la bază este tot animatoare în Gaia și peste o petrecere care voia să îți exploateze cât mai mult pasiunea pentru publicitate.

 

Totuși, o să pun o poză cu “BRIDGE-ul” de la Golin Harris, care m-a impresionat atât prin funcționalitate, cât și prin istoria simpatică de la care i se trage numele:

 

 

mai multe poze de la Lowe Group găsiți aici

 

 

2. La G-2 am băut Merlot de Sâmburești, am găsit cu dificultate baia, am admirat board-urile offline de Pinterest ale staff-ului, am ascultat The Colours și am realizat în ce casă superbă pot avea oamenii ăștia sediul.

 

Tot aici am dat peste ogarul celebru pe care îl ținea în brațe Iulian în celebra meme-poză care a circulat pe internet:

 

 

mai multe poze de la G-2 găsiți aici

 

 

3. Leo Burnett și familia sa prezentă (The Practice și Starcom) au avut o petrecere românească: cu lăutari, cu slană (pe care o lăuda domn’ Boerescu) și pălincă. Mi-a plăcut mult poarta de miuță de la Starcom, poartă pe care am încercat-o cu un șut, punând puțin în pericol paharele din zonă.

 

Poza reprezentativă a petrecerii Leo Burnett este cu un CD foarte dubios pe care l-am găsit pe o masă de la Starcom:

 

 

mai multe poze de la Leo Burnett găsiți aici

 

4. La Cohn & Jansen JWT am băut vin spumant, m-am noroit maxim prin curtea lor proaspăt plouată, am cunoscut lume interesantă și mi-a plăcut concursul lor de personalizat tricouri.

 

Am făcut doar o poză, deci nu îmi este greu să aleg:

 

 

mai multe poze de la Cohn & Jansen căutați și voi pe net pentru că eu nu am găsit :)

 

5. La final am vizitat sediul 2activePR, special ca să beau un pahar de vorbă cu Radu, dar tipul s-a lăsat de șprițuri, fiind axat pe a face performanță în tenis (ceea ce și face). Tematica petrecerii a fost ghicitul în cărți și-n palmă iar, din păcate, când am ajuns eu, băuturia și, implicit, agitația erau pe terminate.

 

Mi s-a părut foarte interesantă imensa cupă cu “Popcornul Vieții”, cupă care era golită de multă vreme de niște pișcotari profesionișiti:

 

 

mai multe poze de la 2activePR găsiți aici

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu