Închide

Ce vrei să cauți?

Torțele online-ului ard în Tribuna 2.0

Ediția a șaptea a IRB Nations Cup, găzduită pentru a șasea oară consecutiv de România, bate la ușile Bucureștiului. Iar Chinezu și Federația Română de Rugby au pus la cale o frumusețe de treabă.

 

Federația a hotărât să ofere oamenilor din online o tribună doar a lor, Tribuna 2.0. Cu alte cuvinte, a creat condițiile propice ca pasionații de rugby, și nu numai, din lumea 2.0 să poate încuraja, pe limba lor și pe berea celor de la Stejar (în generoasa limită de 300 de beri pe zi), Naționala de Rugby în meciurile contra: Uruguay, Argentina Jaguars și Italia A.

 

Așadar, dacă ești om de online, te invit să faci oleacă “gălăgie” despre această frumoasă inițiativă a F.R.R. și să te pregătești corespunzător pentru meciurile care vor avea loc mâine (8 iunie), marți (12 iunie) și duminică (17 iunie).

 

Totuși, dacă ești doar pasionat de rugby, fără să ai treabă cu virusul blogului sau rețelelor sociale, am special pentru tine, în buzunarul de la piept al blogului, o invitație dublă pentru toate cele trei zile în care se ține turneul.

 

Tot ce trebuie să faci, ca să intri în posesia ei, este să îmi dai un răspuns sincer, din toată inima ta, la întrebarea:

 

Care sunt pierderile, în procente, dacă Stejarii joacă un meci demonstrativ, cu selecționata Africii de Sud, într-un magazin de porțelanuri?

 

 

Programul IRB Nations Cup 2012


Vineri, 08 iunie 2012

Romania – Uruguay, ora 16:00
Rusia – Italia A , ora 18:00
Portugalia – Argentina Jaguars, ora 20:00


Marti, 12 iunie 2012

Portugalia – Italia A, ora 16:00
Romania – Argentina Jaguars, ora 18:00
Rusia – Uruguay , ora 20:00


Duminica, 17 iunie 2012

Rusia – Argentina Jaguars, ora 16:00
Portugalia – Uruguay, ora 18:00
Romania – Italia A, ora 20.00

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă comentariu