Închide

Ce vrei să cauți?

HP Spectre și HP Envy

Săptămâna trecută, HP a adus în România trei ultrabook-uri subțirele, de vară, Envy 4 & 6 și Spectre, numa’ bune de etalat pe plaja din Mamaia. Adică, dacă tot nu avem pătrățele, măcar să avem jucării light.

 

Cât am apucat să îmi pun deștele pe ele, am remarcat că materialele sunt de o foarte bună calitate (la cum arată, va fi o plăcere să-ți etalezi ultrabook-ul în public – “opulence i has it”), iar căștile și tehnologia Beats Audio (by nenea Dre) încorporată îți oferă o maximă plăcere de a asculta muzică. Mi-a plăcut foarte mult că au tastatură luminată (cum la fel am și eu la Dell-ul meu XPS 15z).

 

Despre ce se află sub capotă vă zic ce am auzit de la cei de la HP, cele trei jucării dispun de cele mai noi procesoare Intel, de hard disk-uri mSATA și de tehnlogia Intel Rapid Start, care îți pornește/ repornește jucăria în doi pași și trei mișcări.

 

Pentru cei interesați să își cumpere unul dintre aceste ultrabook-uri, prețurile sunt următoarele:

 

HP Spectre XT – 4.699 RON, HP Spectre – 6.699 RON, HP Envy 4 – 3.199 RON, HP Envy 6 – 3.999 RON.

 

Astea-s prețurile de raft din HP Brand Store București. Envy 4 a apărut deja, Envy 6 apare la mijlocul lunii iulie, Spectre și Spectre XT vor apărea la începutul lunii august.

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu