Închide

Ce vrei să cauți?

În mijlocul sezonului, Mamaia este pustie

De sâmbătă dimineață, de la răsărit, îmi fac veacul în cea mai comercială stațiune de pe litoralul românesc: Mamaia. Mă așteptam să dau aici peste o agitație cel puțin asemănătoare cu cea din Centrul Vechi al Bucureștiului, sâmbătă seara la ora 22, dar singura agitație vizibilă era la nivelul valurilor, care parcă voiau să cucerească plajele goale.

 

Sâmbătă seara am luat-o la pas până “pă” Kudos, iar singura bucățică de plajă unde se dansa cât de cât era cea de la Tribute Summer Club, unde baletul Edi Stancu presta câteva mișcări de dans cu balans, probabil era o întâlnire a angajaților ProTv din moment ce era acolo până și unul dintre “chefii” de la Master Chef.

 

În restul zilelor am luat la pas toată stațiunea (cu excepția Satului de Vacanță) și am văzut doar magazine prost aprovizionate, puțină lume pe plajă și prin terase, shaormării care nu au carne de shaorma și magazine de sandvișuri care vând doar gogoși. Cred că singurele chestii care mai produc bani sunt bicicletele și Segway-urile.

 

Nu știu dacă lumea a fost speriată de televiziunile care au exagerat cu știrile despre furtunile de pe litoral (cred că m-a sunat mama de cinci ori ca să mă întrebe de ce nu vin acasă și stau în furtuna de aici) sau pur și simplu nu are bani de concediu, ideea generală e că m-am simțit la mare în mijlocului sezonului ca de 1 mai. Sunt foarte curios cum stă treaba la bulgari.

 

Probabil că în weekendul ce vine va fi mai bine datorită turismului electoral, din moment ce d’asta normal nu prea avem…


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. La munte a fost foarte aglomerat :D

Adaugă comentariu