Închide

Ce vrei să cauți?

Despre ziua în care cetățeanul a existat pentru ei

Nici de ziua mea nu m-am simțit mai băgat în seamă decât astăzi. Am primit o groază de telefoane, sms-uri, mesaje pe Facebook și postări targetate pe retină.

 

Până și blogului meu i s-a dat o mare importanță, prieteni buni m-au rugat să scriu un articol prin care să îndemn cetățenii să meargă la vot.

 

Politicul a înghițit totul, invadându-ne orice colțișor al vieții încât am senzația că și la buza patului unui bordel se discută despre referendum. Și asta datorită faptului că pentru prima oară, după aproape un sfert de secol, cetățeanul corect (care îi urăște pe toți) contează într-o decizie împortantă.

 

Nu mai merge cu autocare pline care fac turism electoral, nu mai merge cu găleți, teneși și 50 de lei dacă arăți poza de pe telefon. Asta pentru că numărul celor care pot fi cumpărați (din cauza foamei) cu astfel de lucruri mărunte (cum ar fi banii) nu acoperă acel 50% + 1 de care ei au nevoie pentru a schimba o rotiță în mecanism. De data asta cetățeanul corect (care îi urăște pe toți) contează și valorează ceva.

 

Să vă văd cum reușiți să îl scoateți din casă ca să vă facă jocurile! Pe mine nu m-ați convins nici măcar cu replica “dacă nu ieși din casă, faci o alegere oricum”. Da! Alegerea mea este “Duceți-vă cu toții după Inna!”

 

sursă foto (1)

 

 

(Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici!)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu