Închide

Ce vrei să cauți?

Curiosity a aterizat, un nou meme s-a născut

Probabil ați auzit de Rover-Robotul Curiosity care a aterizat luni pe Marte. Superbul instrument numit internet a permis ca milioane de oameni să urmărească aterizarea și reacțiile celor de la NASA live pe www.nasa.gov.

 

Ei bine, din toată acțiunea s-a născut un nou simbol vizual al geek-ului cool care lucrează la NASA, devenind la un anumit punct chiar și simbolul aterizării lui Curiosity pe Marte. Este vorba despre un tip care are frizura unui rockstar: creastă (Mohawk Hairstyle) (+ steluțe). Numele lui este Bobak Ferdowsi și este “Flight director on the Mars Science Laboratory Curiosity mission” (după cum își descrie el funcția în BIO-ul de pe Twitter. Apropo, contul de Twitter al lui Bobak a adunat aproape 39.000 de fani în decursul a 48 de ore.

 

Băiatul ăsta a devenit un adevărat fenomen pe internet în ultimele două-trei zile. Toată lumea vorbește despre tipul cool care a butonat aterizarea lui Curiosity. Au apărut până și internet meme-uri el. Ce să mai, băiatul ăsta o ia pe urmele lui Einstein: este cool și, mai mult ca sigur, deștept.

 

Am șterpelit câteva meme-uri care mi-au plăcut de pe memegenerator.com și le-am share-uit cu voi mai jos:

 

 

 

[nggallery id=70]

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Conteaza cum arati? Conteaza ceea ce stii ce faci si e de laudat. ;)

Adaugă comentariu