Închide

Ce vrei să cauți?

Un Logan tunat cu autografele vedetelor

Alex Popescu, un gagiu din Sibiu, dar mutat de ceva timp în București, a vrut ca Loganul lui bleu-jandarm să sară-n ochi într-un mod diferit de clasicul tunning pe care îl vedem pe străzile patriei.

 

Și uite așa omul nostru și-a umplut mașina cu autografele mai multor vedete din peisajul  autohton: Doroftei, Mircea Badea, Mandinga, Victor Ciutacu, Andreea Bălan, Pepe, Delia Matache, CRBL, Wilmark și Grasu XXL.

 

 

Am dat peste mașina lui acum câteva luni în fața Facultății de Cibernetică și am pus atunci poza pe Facebook. Instant au comentat oamenii și astfel am dat de Alex, care în comentariile pozei mi-a explicat că, de fapt, nimeni nu a avut nimic cu mașina lui, cum credeam eu inițial, și că ce vedeam eu pe mașină sunt autografele mai multor vedete.

 

 

 

Alex și-a botezat Logănelul AUTOgraf și am senzația că plănuiește să mai strângă autografe de la vedete până o să îl facă alb. :))

 

 

Am găsit și câteva filmulețe pe contul lui de YouTube cu momentul în care câteva dintre vedete dădeau cu pensula pe AUTOgraf:

 

Doroftei

 

 

Mircea Badea

 

 

Grasu XXL


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu