Închide

Ce vrei să cauți?

Patul prin care au trecut 18.504 oameni

Dacă Titus Steel, Hugh Hefner, chiar și Giacomo Casanova (dacă ar mai trăi. nu că Hef ar mai face acest lucru) ar auzi că în București există un pat prin care au trecut 18.504 oameni, mulți dintre ei făcând aproape zilnic check-in-ul aici, mai mult ca sigur cei trei mari iluștrii utilizatori de paturi ar face un adevărat pelerinaj în capitala noastră iubită.

 

Probabil în mintea lor, vor încerca să facă niște conexiuni cu Casa Poporului. Deh, cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil din lume ar trebui să aibe și un pat pe măsură, nu?

 

Ei bine, oricine ar face conexiunea asta s-ar înșela. Chiar dacă patul respectiv se află destul de aproape de Casa Poporului, locația sa este undeva pe aleea Căuzași, prin spatele Bulevardului Unirii, cam pe unde era Berestroika (zic “era” pentru că nu știu dacă superba locație mai există, site-ul lor fiind “dispărut” de pe adresă).

 

De fapt, care-i faza cu patul ăsta?

 

Un tip/o tipă (pe care o să-l/ s-o numim generic “utilizator de Facebook”) i-a făcut patului, în care își drege visele, locație pe respectiva rețea socială (In my bed). Ei bine, toată puștimea lipsită de imaginație a descoperit că  foarte cool să îți dai check-in în pat când te bagi la culcare. Problema e că mai toți cei care fac schema asta nu și-au făcut locația lor și dau check-in în patul bietului utilizator de Facebook care și-a făcut patul și locația pe aleea Cauzași.

 

Dacă aș fi oleacă mai puțin leneș, chiar l-aș căuta pe respectivul utilizator de Facebook să îi iau un interviu pentru Mariciu.ro, să îmi spună cum se simte seară de seară când se bagă în același pat cu mii și mii de oameni.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Acusi o/il vezi prin cartea recordurilor :))

  2. M-a pus pe ganduri cateva minute bune titlul acestui post, cifra chiar e impresionanta, a inebunit lumea cu check in ul…

Adaugă comentariu