Închide

Ce vrei să cauți?

Bergenbier și înjurăturile fotbalistice

O reclamă proaspăt scoasă din frigiderul de bere Bergenbier, probabil făcută de Leo Burnett, care are în prim-plan înjurăturile pe care le scuipă fanii sportului rege în momentele dure în care echipa favorită ratează faze sau calificări.

 

Cum înjurăturile clasice nu aveau cum să ajungă pe post, dar sentimentele profunde trăite în momentele grele (pe care ni le livrează fotbalul) meritau exprimate cumva, realizatorii reclamei au apelat la înjurături artificiale de tipul “cânta-ți-aș o serenadă” sau “gâdila-ți-aș tălpile”.

 

Mi se pare bunicică reclama, îmi dă senzația că am mai văzut conceptul ăsta pe undeva prin afară și nu pot să nu remarc faptul că “vecinul Mitică” de la Vacanța Mare s-a apucat de jucat în reclame, iar barul Bordello, din Centrul Vechi” este locul preferat de reclame al cel celor de la Bergenbier, este a treia reclamă (dacă nu mă înșel) care se filmează aici: era una cu Chivu și cea la berea nefiltrată.

 

Poftiți și reclama:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Imi place sa vad ca reclamele din zilele de astazi sunt tot mai prietenoase desi in mod ironic nimeni nu cred ca vrea sa vada reclame la tot pasul.

Adaugă comentariu