Închide

Ce vrei să cauți?

Cea mai bună monitorizare pe social media

Ori de câte ori auziți la vreun specialist social media că știe el cel mai bun instrument de monitorizare pe Facebook, să știți că omul ăla vorbește doar ca să se afle în treabă.

Nu există pe toată câmpia asta a internetului ceva (sau cineva) care să monitorizeze mai bine decât o femeie care stă cu ochii pe like-urile și comentariile partenerului ghiduș.

Caz concret:

Pune Radu linkul unui clip intitulat sugestiv “Workshop de fotografie nud la F64“. Cum deștele mele nu au putut sta locului, la văzul problemei cu care s-a confruntat bietul om,  i-au lăsat un comentariu și l-au onorat cu un like.

La nici două minute de la momentul zero în care am dat like și am comentat, ochii vigilenți ai “monitorizării absolute” au ajuns asupra faptei mele adânc înregistrate în istoricul Facebook-ului. Cel mai probabil, cu o sprânceană ridicată, monitorizarea absolută mi-a atras atenția asupra năzdrăvăniei cu un simplu like la comentariul meu. Pe principiul “Golănașule, văd ce faci, îți dau “îmi place”, dar nu îmi place! Treci la loc în coteț!”. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    buhahahaha! OWNED!

  2. Ce sa faci, se mai intampla si destea, mai bine statea in banca lui

Adaugă comentariu