Închide

Ce vrei să cauți?

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania este genul de film de animație care vine în preajma Halloween-ului ca să ne arate o față haioasă a monștrilor clasici care se ascundeau în șifonierul copilăriei noastre.

Genny Tartakovsky, al cărui nume am învățat să îl scriu zilele astea.. cu toate că îl vedeam la începutul fiecărui episod din “Dexter’s Laboratory” și “The Powerpuff Girls”, a construit hotelul perfect care să găzduiască o poveste de dragoste între fiica lui Dracula și un om, poveste bine flancată de toți monștrii consacrați: Dracula, Frankenstein, Mumia, Vârcolacul, Omul Invizibil, o armată de zombie, gremlini, Big Foot, balauri, scheleți umblători etc. – etc.

Plusuri și minusuri: Trebuie să remarc glumele bune din dotarea filmului, glume care pot face să râdă atât un adult, cât și un copil. Mi-a plăcut mult să îi aud vocea lui Adam Sandler în spatele chipului animat al lui Dracula. Mi se pare interesantă combinația Adam Sandler – Andy Samberg (care poate fi și văzută, nu decât auzită, în “That’s My Boy“, film pe care trebuie să îl văd cât de curând). M-a enervat oleacă faza în care unul dintre personaje are replica “De aici, de pe castel, se vede Budapesta”, dar am aflat ulterior și motivul: nevasta lui Tartakovsky este unguroaică.

Trailerul de rigoare:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Pare interesant :)

Adaugă comentariu