Închide

Ce vrei să cauți?

Winter Jack by Jack Daniel’s

Un Jack care se bea fierbinte este medicamentul suprem în perioada asta a anului când sunt cu gâtul în piuneze mai tot timpul. Numele lui este destul de sugestiv: Jack Daniel’s – Winter Jack.

.

Ieri seară am fost la un mic party dedicat lansării în România a acestui Jack ce se bea doar fierbinte și mi-am reparat oleacă gâtul cu el. Este atât de magic încât acum, în timp ce scriu acest articol, încă îmi administrez căni cu acest medicament.

.

Ce este, de fapt, Winter Jack?

.

Păi, este un lichior pe bază de whiskey Jack Daniel’s (37% alcool) și suc concentrat de mere. După toată combinația asta mai rămâne cu vreo 15% alcool, dar păstrează aroma cunoscutului Jack (ușor dulceagă).

.

Ce a fost interesant la eveniment în afară de faptul că am pișcotărit multe căni de Winter Jack?

.

La locul faptei a venit însăși stră-strănepoata mult iubitului domn Jack Daniel, Lynne Tolley, care este o cucoană la 50-60 de ani, cu accent d’ăla de la Tennessee-ul lui, destul de haioasă și dedicată whiskey-ului și degustării lui. A făcut o glumă deghizată în toast care mi-a rămas în minte și pe care o să o împărtășesc cu voi: “Vreau să închin acest pahar stră-străbunicului meu care chiar dacă nu mai este fizic printre noi de peste 100 de ani, îl găsim în fiecare seară în majoritatea barurilor din lume!”

.

De la ea am aflat și faptul că Winter Jack se găsește doar în patru țări din lume (printre care și România) iar Statele Unite nu se află printre ele. Acu’, nu știu dacă asta este de bine sau nu, las la atitudinea voastră să vă decideți, după ce consumați o cană din această licoare produsă în Belgia (asta scrie pe etichetă).

.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Bem o cana mica, marti? :)

  2. #3 Comentariu nou

    Salut!
    As putea gasi pe undeva canile WinterJack?

    • #4 Comentariu nou

      @Violeta, am inteles ca urmeaza zilele viitoare un concurs pe pagina lor de Facebook (Jack Daniel’s Romania) care va avea ca premii niste cani termice Winter Jack. :D Dar arunca un ochi si prin Carrefour, mi se pare ca am vazut la un moment dat o oferta. :D

Adaugă comentariu