Închide

Ce vrei să cauți?

Dragoș Bucur joacă într-un film alături de Ice Cube

  După ce a jucat alături de Colin Farrell în “The Way Back”, Hollywood-ul a prins gustul lui Dragoș Bucur și l-a distribuit în “Ride Along”, alături de Ice Cube, John Leguizamo și Bruce McGill (știu că ultimele două nume nu vă zic mare lucru, dar dacă dați click pe ele o să vedeți că îi știți din vedere pe respectivii actori).

Dragoș joacă rolul unui mafiot sârb (era culmea să joace rolul unui mafiot chinez) și apare în câteva secvențe de acțiune în care “încinge un pac-pac” cu Ice Cube.

Filmul va apărea în ianuarie 2014 și va vrea să fie o combinație de comedie cu film de acțiune.

Mai jos aveți câteva declarații de-ale lui Dragoș Bucur pe care le-am “copy-paste-uit” de pe Feeder.ro și de pe Evz.ro:

“Audiţia pentru rolul ăsta s-a făcut prin ceea ce ei numesc self-tape. Adică actorul este propus de agentul său (în cazul meu, agenţia Conway van Gelder, din Londra). Ulterior, el se filmează singur şi trimite proba prin intermediul unor site-uri specializate de casting..

Cînd am ajuns în Atlanta am aflat că accentul exotic a contribuit foarte mult la alegerea mea. Pronunția de est-european mă făcea deodată mai potrivit decît ceilalţi actori americani care dăduseră proba pînă atunci.”

“Filmul începe cu o secvenţă cu mine (mafiotul sîrb) şi cu Ice Cube (poliţistul undercover), una clasică între doi mafioţi într-un bar părăsit, plin de sticle şi fum.  ……………  Mai tîrziu încep să împuşc nişte poliţişti, dar, evident, toate gloanţele trec pe lîngă Ice Cube. Star sistem-ul funcţionează impecabil în industria cinematografică de la Holywood: star-urile trebuie să rămînă intangibile.

Americanii iau foarte în serios siguranţa pe set. Există un anume protocol care trebuie respectat indiferent de cîte ori ai mai făcut asta sau de cît de mare vedetă eşti. În prima zi am fost împreună cu John Leguizamo şi Ice Cube la un poligon de tragere şi am fost instruiţi de doi traineri, unul pentru condiţiile de tragere de pe set, celălalt pentru tragerea efectivă, cu gloanţe adevărate, din poligon.

Pe platou, nimeni nu are voie să îndrepte arma spre cineva, nici măcar replicile din cauciuc. Armurierul aduce actorului arma încărcată înainte de a se da “Motor!”, îi spune cîte gloanţe are pe ţeavă şi imediat după “Stop!”, actorul trebuie să rămînă pe loc cu arma îndreptată spre pămînt pînă vine cineva să i-o ia.Toată lumea are dopuri de urechi cînd se trage şi sînt semne peste tot că vor fi focuri de armă…”

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu