Închide

Ce vrei să cauți?

Așa ceva nu se face!

Un individ care mai face farse pe principiul “buzduganian” (făcături ieftine), Gabriel Fătu, s-a îmbrăcat în polițist, a plătit un tip cefos să se dea tare-n gură, au regizat o scenă de tipul “filmat cu camera ascunsă” în care polițistul îl oprește pe cefos pentru că nu a respectat regulile de circulație iar cefosul face scandal și a prezentat-o ca fiind o acțiune cetățenească de conștientizare a mârlanilor din trafic.

.

Acu’, nu știu cât de ok este să îmbraci haine cu grade polițienești în tot felul de filmări, dar să prezinți mizeria asta ca fiind o chestie reală, riscând să provoci alte persoane să se îmbrace în polițiști să se apuce să dirijeze traficul prin oraș, nu cred că este foarte normal. După cum ne-am învățat din alte filmulețe de pe net (delfinii maidanezi), oamenii sunt în stare să halească ca pelicanii toate prostiile regizate.

.

Cineva ar trebui să îl tragă de mânecă pe cel care a regizat materialul ăsta, asta dacă nu a făcut-o deja, având în vedere că respectivul clip are aproape un an de zile. (Da, l-am descoperit greu!).

.

 Clipul cu pricina:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu