Închide

Ce vrei să cauți?

Două titluri de mare interes printre corporatiști

Două titluri erau trase în față pe raftul de cărți al unui magazin dintr-un “business park” localizat în fostul cartier industrial Pipera, actualul cartier corporatist Pipera (cu peron pe partea dreaptă).

.

Îți dădeai instant seama că este vorba despre niște bestseller-uri din felul în care aceste două titluri dominau raftul cu cărți de tipul “Secretele lui Donald Trump” și “Idei de afaceri care te vor îmbogăți peste noapte”, asezonate pe un pat de topuri “100 miliardari declarați”.

.

Managementul parșiv al magazinului știe că bietul angajat de multinațională, care vine să își ia un covrig, un iaurt de băut și două pachete de țigări, nu va rezista tentației de a-și upgrada viața prin cumpărarea unuia dintre cele două titluri, poate chiar a amândurora, tastând PIN-ul cardului înfipt în POS cu încrederea și seriozitatea cu care a donat doi euro pentru salvarea cailor din Letea. Numai că de data asta, tastează pentru el, pentru o viață mai frumoasă, pentru fericirea aia pe care o vede în reclame. Fericirea aia pe care o etalează persoanele publice în Unica, The One și Men’s Health.

.
Cele două titluri erau “Antrenează-ți mintea” și “Cum să slăbești sănătos“.

.

Aș face câteva perechi de glume pe seama lor și a celor care au cumpărat respectivele cărți, dar sunt sigur că asta faceți și voi deja în minte.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Intr-un magazinel InMedio, adica?

Adaugă comentariu