Închide

Ce vrei să cauți?

Evenimentul Zilei și indulgențele sale

În 1517, Martin Luther a condamnat Biserica Romano-Catolică pentru că vindea indulgențe”, un fel de iertări ale păcatelor contra unor sume de bani.

.

De atunci și până acum, presa a devenit o altă putere în care oamenii au credință și s-a apucat și ea să comercializeze aceste indulgențe:

.

După 15 ani la EVZ (a existat o singură întrerupere, în 2000, timp de șase luni), astăzi îmi dau demisia! Am fost retrogradat din funcția de ȘEF deoarece n-am executat un ORDIN: acela să fiu indulgent cu GIGI BECALI. M-a retrogradat o ANALFABETĂ (nu știe când trebuie scris cu 2 și când cu 3 de i etc). Au fost și alte situații neplăcute, așa că am considerat că trebuie să uit de faptul că am de plătit 1500 de lei lunar către bănci și că trebuie să redevin OM. 364 DE ZILE DIN AN SUNT O OMIDĂ. ÎNTR-O SINGURĂ ZI SUNT MÂNDRU DE MINE. Iar această zi este ASTĂZI. 
P.S. Sper doar ca EVZ, ziarul vieții mele, să nu devină o publicație de șantaj, așa cum se prefigurează. Cu mine își dă demisia și adjunctul TAVI COJOCARU. El n-are FB, așa că anunță asta doar pe mess, dar în schimb are altceva: COLOANĂ.

 

(status postat pe Facebook, în urmă cu ceva timp, de către Ion-Daniel Conțescu)

.

.

D’asta cititorii își pierd încrederea în ziare și se vor muta încet-încet pe bloguri. D’asta am zis că băieții deștepți controlează presa. D’asta singurele ziare care se mai vând sunt alea de cancan.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu