Închide

Ce vrei să cauți?

Sunt bune și blogurile astea la ceva

 

Ruxandra Predescu a scris ieri un articol despre Viorica Pavliu, o cucoană responsabilă cu activitatea de comunicare și relații cu media la Prefectura Municipiului București. Cucoană din al cărei birou ieșeau niște comunicate demne de TPU.ro. Oamenii au reacționat, share-urile au curs și s-a cerut demisia respectivei doamne.

.

Astăzi, Prefectura a dat un comunicat de presă în care anunță că Viorica Pavliu își va încheia socotelile cu Instituția Prefectului Municipiului București începând cu 11 februarie 2013. Punct ochit, punct lovit. Sula a intrat în coasta Prefecturii. Repet, sula a intrat în coasta Prefecturii! Over! Chhhc!

.

Tot ieri, Paginademedia.ro a publicat un articol în care trăgea de urechi brandurile care și-au făcut publicitate în pauza unei mizerii de emisiuni în care niște presupuși oameni și-au bătut joc de o persoană cu probleme de tot felul. Articolul s-a viralizat și s-a comentat destul de mult pe această temă.

.

Astăzi, Avon a reacționat și a declarat că retrage spoturile din pauzele publicitare ale emisiunii respective. Zdraang! Sper să vină ziua în care niciun brand nu va mai investi un șfanț în mizeriile astea de  asa-zise show-uri tv. Iar producătorii, prezentatorii și actorii acestor emisiuni vor dispărea în abisul uitării.

.

Ce să zic.. la mai multe situații d’astea!

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. :))) AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Adaugă comentariu