Închide

Ce vrei să cauți?

Vedete – bloggeri de nevoie

bloggingNu știu cum se face, dar se pare că monitorul meu are o atracție teribilă față de mizeriile Internetului.

Astăzi, de exemplu, am dat peste Premiile Online Radar de Media 2012, Radar de Media (.ro) fiind un site “copy-paste comunicate de presă-despre presă și posturi tv”, postate în mare parte cu bold și CAPS.

Ce m-a amuzat teribil este secțiunea “Cel mai bun blog 2012”, unde blogul Laurei Cosoi este cocoțat în vârful topului, cu peste 1100 de voturi.

Ei bine, aici voiam să ajung cu articolul ăsta, la bloggerița Laura Cosoi. Duduia asta, apărută spontan, acu’ vreo 7-8 ani, într-un rol în serialul “La Bloc”, dar cunoscută mai mult pentru relația pe care a avut-o cu Smiley și pictorialul din Playboy, a cam fost trasă pe linie moartă de ProTV.

Au mai încercat creierele Pro-ului să o integreze pe post de concurentă în “Serviți, vă rog” sau să îi dea un motiv de plâns la televizor în “Dansez pentru tine”, dar nu s-a lipit mare lucru de ea. Desigur, faptul că este frumoasă, dar și că omului de rând i se aprinde repede beculețul în cap atunci când îi aude numele, face ca tabloidele și revistele glossy să mai “rătăcească” câte un articol despre ea, resuscitându-i job-ul de persoană publică.

Dar, totuși, aparițiile episodice în emisiuni și presă nu aduc campanii, nu pun pâine pe masă. Iar Pro-ul nu-și trimite vedetele la prezentări de lenjerie în club Princess, cum face Antena 1.

Și uite așa, de voie, de nevoie, Pro-ul a decis să o facă blogger pe Laura Cosoi. Impact sănătos, cu cheltuieli minime, asta pentru că nici nu i-a angajat o armată de redactori în spate, cum și-a angajat, de exemplu, Andreea Raicu, care este doar cu imaginea și cu numele pe respectivul site/blog.

Sunt mulți dubioși pe care chiar îi interesează ce face Laurica. Fata are aproape 80.000 de fani pe Facebook, fani pe care îi întreține zilnic cu poze cu ea și cu linkuri către articole de pe blog.

Apropo de articole, aceste veritabile compuneri de clasa a IV-a, vă recomand să îl citiți pe cel pe care l-a scris după ce a fost trimisă de Michelin, alături de Cabral și George Buhnici, la WRC Monte Carlo. Are duduia acolo niște propoziții cu care l-aș tortura pe Brian Clark. Găsiți articolul AICI.

Ca Laura Cosoi, mai sunt vedete care se refugiază în blog, în lipsa unei activități constante în programul TV: Abramburica Rogoz are un blog de fashion, mai sus menționata Andreea Raicu are blogul ăla pe care scrie o armată de oameni, probabil mai sunt și altele de care nu am auzit eu. Să aibă imaginație și spor la scris, zic!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. Pe vremea când practicam și eu sportul ăsta…blogging cică, cel mai cel dintre cele mai cele bloguri, era al lui Tudor Chirilă parcă. Ca ce chestie a ajuns don’șoara Laura Cosoi pe primul loc într-un top, cel puțin dubios, când ea nu spune nimic și nu înseamnă nimic. Dacă nu citeam aici că a jucat în „La bloc”, probabil nu mi-aș fi amintit în veci de unde altundeva o mai știu. Oricum, fără nici un pic de răutate și cu pură obiectivitate, zic că ea nu are ce căuta în nici un top de genul ăsta, am aruncat o privire (fără să sparg nimic) pe blogul ei și pur și simplu nu spune nimic. Citesc zilnic, cu drag și cu interes câteva bloguri, ca de exemplu…cabral.ro. Ăla da, își merită locul în orice top.

    • #2 Comentariu nou

      Da, despre Cabral chiar pot să zic că este un blogger. Chiar foarte bun!

  2. Raicu are peste un sfert de milion de fani pe Facebook și un trafic la care mulți nici nu visează. Și din combinația asta chiar face bani. De ce e un exemplu negativ?

    • #4 Comentariu nou

      Bogdan, nu am dat-o ca exemplu negativ, am zis că a cam dispărut din peisajul programului TV și că s-a refugiat în online.

      Sunt sigur că face bani buni, din moment ce are ditămai echipa. Bravo ei/ lor!

    • Fair. Am înțeles eu greșit. Pentru că altfel e un exemplu de business corect.

    • #6 Comentariu nou

      Total de acord, A.R. chiar face business bun acolo!

    • corect ceea ce spune Bogdan

  3. ioniliescu.wordpress.com (1%, 45 Votes) :)))))

    • #9 Comentariu nou

      Chiar, pe Adrian Năstase de ce nu l-a băgat nimeni în top? :D

Adaugă comentariu