Închide

Ce vrei să cauți?

În România se fură (cu) camionul!

gaseste camionulSăptămâna trecută am fost la un “blind-eveniment”, un eveniment de lansare la care am fost invitat fără să primesc prea multe detalii despre ce mă așteaptă acolo. Nu a fost oferit nici măcar numele produsului care urma să fie lansat. Singurele informații cu care am fost momit au fost cuvintele: aur, sare de mare și Madagascar. Dacă “aurul” nu m-a făcut curios, “sarea de mare” m-a pus pe ace mai ceva ca un pont în cazul Elodia. (joke. ha-ha!)

Așadar, am făcut act de prezență. La intrarea în clădirea care acoperea evenimentul de razele soarelui de ora 13 era un camion cu un mare semn de întrebare (aurit) pe el. Intru, mă fac comod, pișcotăresc cu camarazii bloggeri și aștept lansarea.

Când colo, ce se întâmplă?! Un grup de indivizi blochează ușile de la intrare și fură camionul:

 

Într-un final apare firma de securitate, cu întârziere “CFR-istică”, ne ia tuturor amprentele și ne trimite acasă. WTF? Ce tocmai s-a întâmplat? :)

Vă spun eu ce s-a întâmplat. O lansare de tip teasing cu un super-buget! :D

Timp de o săptămână, “camionul furat” se va plimba prin țară, iar cei care îl vor găsi și vor intra pe site-ul www.gasestecamionul.ro, să ofere informații despre locația camionului, vor avea șansa de a primi o parte din surpriza (“aurul”) cu care este încărcat camionul.

Aștept cu interes revealing-ul campaniei!

P.S. Din câte am înțeles, brandul din spatele campaniei este unul internațional, dar doar în România “s-a furat camionul” la evenimentul de lansare. Oare de ce? :P

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu