Închide

Ce vrei să cauți?

Concurs: 2 invitații la “Marele Zgomot” (by Robin and the Backstabbers)

Robin and the BackstabbersNu îi ascult de mult timp pe Robin și ai lui camarazi care practică înjunghiatul pe la spate, cred că prima mea întâlnire cu muzica lor a fost anul trecut când au scos videoclipul la piesa “SPNZRTR”, poate tocmai d-asta am rămas cu o impresie atât de bună despre ei, versurile fiind incredibil de bune, instrumentalul având o energie care te face să te zbengui automat, când îl auzi, oriunde te-ai afla… și un videoclip cum nu au prea avut mulți artiști de pe la noi.

Ideea e că joia asta, de vine rachetă spre noi (sau viceversa), are loc la teatrul de vară din Herăstrău o mare cântare, denumită sugestiv “Marele Zgomot”, prezentată de băieții ăștia. Alături de ei vor presta la microfon & platane și PLanet H, Gojira, Aylin și mulți alți artiști nișați pe zona asta de muzică pentru “oameni prețioși” de Control și Expirat.

Ei bine, eu am de dat, cu ajutorul blogului, două invitații duble la “Marele Zgomot” și voi alege câștigătorii dintre cei care îmi vor lăsa în comentarii numele artistului care, în opinia lor, face extrem de mult zgomot în industria muzicală autohtonă.

Ah.. și ca să nu credeți că vă amăgesc aiurea cu invitațiile, Robin a ținut morțiș să vă confirme faptul că Mariciu.ro este bișnițar autorizat la “Marele Zgomot”. :P

 

UPDATE: Câștigătorii/ câștigătoarele sunt Elfish Roxana și Bogdana. Felicitări! Have Fun! :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu as zice Mc Bean.

  2. #3 Comentariu nou

    Eu zic că domnul Axon Turmentatu’ face un alt fel de zgomot în industria muzicală autohtonă, deși nu atât de mult pe cât aș vrea.

Adaugă comentariu