Închide

Ce vrei să cauți?

Cea mai lungă zi

Nu credeam că la 27 de ani (cât am în dotare, pe buletin) mai pot stoarce atât de multe activități într-un interval de 12 ore. Sincer. Aveam senzația că singurele zile binecuvântate să îți ofere atât de multe lucruri erau cele ale copilăriei, în care băteam mingea pe maidan, de dimineață până seara, intrând astfel într-o bulă temporară.

Ei bine, Area 47 mi-a demonstrat că se poate, frate! De la ora 09:00 până la ora 21:00, am sărit cu coarda, m-am dat pe tiroliană, am sărit în apă făcând uz de ingineriile pe care le vedeam, până de curând, doar în clipurile YouTube, am făcut rafting, am stat la șpriț, ba chiar am băgat și-un somn de două ore.

Mâine o iau de la capăt. :D

Mai jos aveți câteva poze executate (în mare parte) cu măiestrie de Dana Păun. Era chiar culmea să îmi fac câteva selfy-uri în ipostazele respective.

awesome area47

 

tiroliana area47

 

mega swing area47

 

green jump area47

 

sursă foto

rafting area47

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a cincea, este un eveniment organizat de Foto Union și Austria.info cu sprijinul Dacia Group și Hotel Continental Forum Oradea

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Bai e misto Area 47, am citit despre ea si la Cosmin T pe blog, observ ca sunteti si in aceeasi barca, deci concluzia mea(dupa lungi debate-uri cu mine insumi) este ca a-ti fost impreuna! Stiu… sunt un geniu!

Adaugă comentariu