Închide

Ce vrei să cauți?

O specie de femeie care mă sperie

maestrul hitchcockForțat fiind de râsetele isterice ale celor pe care îi urmăresc pe Twitter, am aruncat ieri un ochi pe articolul cu “Cele mai sexy clujence,..bla-bla” și m-a trecut un fior prin vârful scroll-ului de la mouse.

În articolul cu pricina era vorba despre două dudui de vreo 20 de ani, care au strâns nu știu câte like-uri pe paginile lor de Facebook și care se vedeau un fel de formatoare de opinie, în timp ce afișau în interviu niște răspunsuri pline de truisme specifice copiilor cărora le-a dat primul strat de puf la mustață (ex. “politica e o curvă”).

Deci, frățiwearilor, cum ar zice un clasic purtător de ochelari de soare în beznă, specia asta de domnișoară este una dintre cele mai periculoase. Dacă vă întâlniți cu ea în News Feed, închideți fereastra de Facebook, duceți-vă la baie și spălați-vă pe față, deschideți Facebook-ul după vreo 10 minute, cât să aibă timp mizeria să dispară în josul paginii, sub greutatea pozelor cu pisici.

Duduile astea sunt monștrii creați de răsfățul părinților, de indiferența Ministerului Educației, de banii de la “Iuby”, de cei 100 de “martori ai lui Onan” care le dau like la orice poză în care își screm buzele superioare, mimând “bezele botoxate”. Problema lor, ceea ce le face atât de periculoase, nu este că arată  “x” centimetri pătrați de piele în poze, e plin Facebook de “cele care și-o cer cu poza”, problema lor e că se cred deșteptele planetei. Problema lor e că au senzația că au ceva de spus, că toți cei care le dau like la grohăituri le dau pentru calitatea content-ului, nu pentru că vor să le f…

Fix cu zicea Vali acum câteva zile:

despre pizdute

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu