Închide

Ce vrei să cauți?

Cu cine îmi place să îmi beau berea

Nu o să fie un articol d-ăla în care mă laud că am prieteni și că sunt un individ care socializează și în afara rețelelor sociale, dar o să fie unul în care o să laud doi nebuni frumoși, care-mi sunt accidental și camarazi de șpriț.

Unul dintre ei, Andrei Bicky, se întoarce astăzi dintr-un tur al Europei cu trenul. Tur care a durat două săptămâni și ceva. Doar el, un card pe care avea niște gologani și un rucsac împrumutat de la alt flăcău plimbăreț. Pe retur a plănuit să se întoarcă direct cu avionul din Londra, chestie care trebuia să se întâmple aseară, dar băutura și femeile l-au ajutat să piardă avionul. Teoretic vine astăzi cu o cursă care aterizează la 13:30 pe Otopeni, dar momentan nu răspunde la telefon. Cel mai probabil a sărbătorit grandioasa reușită de aseară.

bicky a pierdut avionul

(poză făcută de una din gagicile care au pus umărul la pierderea avionului)

Celălalt nebun frumos este Ivo Bobal, un flăcău care a plecat duminică într-un tur al Europei cu motorul (Cumotorul.ro). Vrea să ajungă în cel mai vestic punct al Marii Britanii, la #capatulpamantului, călare pe Harley-ul lui scump și drag. L-am escortat zilele trecute până în Nădlac, ca să îl ajut cu câteva bagaje și ca să simt un micro-strop din aventura lui. Momentan e în Praga, dar a luat până acum la roată Serbia și Ungaria. Pentru un strop de stare de visare, vă recomand să îl urmăriți atât pe el cât și pe Gabriel Amarandei, partenerul lui de călătorie.

motorul si bau pe transalpina

(poză făcută de mine pe Transalpina, un drum care poate fi RAI pentru ochi și IAD pentru mașinile cu gardă joasă)

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu