Închide

Ce vrei să cauți?

Magicul talent feminin #1

Deși în jurul femeilor gravitează o mulțime de mistere, cel mai fascinant pentru mine este cel prin care ele pierd și găsesc lucruri.

Este bine știut faptul că femeile pot rătăci un obiect mai bine decât poate ascunde mafia siciliană un cadavru. Adică aproape orice bărbat care a auzit la un moment dat “Iubitule, mi-ai văzut cumva cheile/telefonul/cerceii”, nu a fost în stare să găsească obiectul respectiv. Motiv pentru care mai toți bărbații care aud respectiva întrebare fie se fac că plouă, fie răspund delicat “Nu, te-ai uitat în geanta aia fără fund pe care o cari după tine toată ziua?”.

Ei bine, mai misterios decât rătăcirea în sine a obiectelor este însuși actul găsirii lor. Care vine, în majoritatea cazurilor, la scurt timp după tentativa de a atrage bărbatul în “hora căutării obiectului pierdut”. Uneori am senzația că există o organizație secretă de pitici invizibili, a căror unică misiune este de a se activa în momentul în care o femeie pierde un obiect, de a găsi obiectul respectiv și de a-l plasa într-un loc la îndemâna ei: în buzunarul mic al genții, pe noptieră, pe etajeră în baie, în buzunarul de la spate al blugilor pe care aceasta i-a purtat cu o zi înainte etc.

Eu o să mă sacrific de dragul științei, o să studiez mai atent fenomenul și o să revin cu observații și explicații.

pierde si vei gasi

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. Uffff, eu cred ca sunt cumva…. anti-talent? Am pierdut(prin casa) in urma cu vreo doua luni un obiect pe care nu l-am mai gasit. Tocmai mi-ai dat o idee! Cum ajung acasa voi cauta si in geanta pe care nu am mai purtat-o de atunci :D Merci :)))

    • #2 Comentariu nou

      @Dana, l-ai rătăcit bine din moment ce “organizația secretă a piticilor invizibili” nu l-a scos la suprafață. :D

  2. Clar! Dupa ora 18 voi reveni cu un comentariu prin care voi anunta daca am avut parte de ”succesuri” sau ”esece” in cautarea obiectului pierdut! :D

  3. Offff, nici acolo nu era! Ma declar invinsa! :(

  4. Efectiv MA IGNORA! :(((

  5. Pe aceasta cale rog toti piticii invizibili sa apeleze la mine!!!! :)))

Adaugă comentariu