Închide

Ce vrei să cauți?

Un motiv sănătos să bem: Arthur Guinness Day. Prima bere o dă chiar Guinness :)

În calitate de români avem din ce în ce mai puține motive pozitive de băut. Naționala de fotbal pare a nu prinde Mondialul de anul viitor, economia e cum e, tensiunea socială a atins cotele necesare încât să apară protestele și mitingurile. Mă rog, ideea e că trebuie să prețuim orice moment de sărbătoare, fie ea națională sau importată în nobilul scop al petrecerii.

D-asta vin acum cu articolul ăsta pe monitoarele voastre, ca să vă semnalez un moment și un motiv bun de a ciocni responsabil (:P) o bere cu camarazii.

Mai exact, mâine (joi, 26 septembrie) este Arthur Guinness Day, o adevărată petrecere internațională, din moment ce iau parte la ea peste 1.700.000 de oameni. Arthur Guinness Day este o sărbătoare inspirată chiar de creatorul berii Guinness, domnul Arthur Guinness, o sărbătoare dedicată tuturor celor cărora le place să se diferențieze de ceilalți prin alegeri îndrăznețe și curajoase, tuturor celor care modifică ordinarul și îmbunătățește viețile altora printr-un gest simplu sau complex.

Și ca să mă autoinvit la sărbătoarea asta, demonstrând că am avut și eu o doză de “Made of More”, o să scot de la naftalină un proiect la care am pus umărul acum doi ani și pe care mi-ar plăcea să îl reiau anul ăsta, de Crăciun: “Copiii visează”.

Revenind la bere, ca să petrecem cum se cuvine, Guinness România a pus la punct zeci de baruri, în toată țara și o aplicație de Facebook care face cinste cu o bere Guinness, în unul din respectivele baruri. Eu zic că tocmai ce v-am oferit un motiv serios să nu vă prindă noaptea de joi în casă.

Mai jos găsiți două chestii, zic eu, mișto:

1. Lista barurilor în care Guinness promite să petreceți ca la carte:

2. O reclamă superbă Guinness, care vorbește despre gesturile magice pe care unii oameni sunt dispuși să le facă în numele prieteniei:

Gata! Hai la bereeee! :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu