Închide

Ce vrei să cauți?

Nu înțeleg o chestie: “Nu bate! Mai bine cântă!”

Alexandra Stan, Ringier și Cotidianul.ro au demarat o campanie împotriva violenței domestice. Mă rog, în primă fază au un clip în care Alexandra Stan, mai îmbrăcată ca de obicei, ne vorbește pe un ton atât de serios încăt pare exersat. Mai au și un site pe care apar câteva informații despre violența domestică în România și sfatul de a obține un ordin judecătoresc de protecție. Ca să vă faceți o idee despre cum arată alte campanii împotriva violenței domestice, vă invit să aruncați un ochi pe ce a făcut Inna acum doi ani de zile: www.bringthesuninmylife.com.

Piesa de rezistență a campaniei mi se pare sloganul: “Nu bate! Mai bine cântă!”, care mă duce într-o zonă confuză în care parcă văd un bărbat care se pregătește să fie dobitoc și să își lovească partenera, dar care are o revelație, nu mai ridică mâna la femeia din viața lui și se înscrie la X-Factor. Parcă și aud “Numele meu este Icsulescu Vasile și am venit la X-Factor ca să nu îmi mai bat soția.”.

Nu știu ce a vrut să zică autorul campaniei, dar pe mine m-a “confuzat”. Plus că mi se pare că au ratat momentul de a face chestia asta atunci când vânătăile erau la vedere, când treaba era caldă. Acum arată totul doar a o mișcare de PR care încearcă să șteargă cu buretele faptul că Alexandra Stan nu își onorează contractele, dând cu skip și nerăspunzând la telefoane în zilele în care avea stabilit să urce pe scenă și să facă ce știe ea mai bine.

 

sursă video

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu