Închide

Ce vrei să cauți?

Constatarea îngrijorătoare a zilei

Mi-am dat seama că se urmărește îndobitocirea din fașă a copiilor zilelor noastre în momentul în care Cartoon Network a devenit mizeria aia de CN, care a uitat  de Tom și Jerry, Dexter, The Powerpuff Girls, Johnny Bravo etc. Dar tot nu am putut să nu mă mir când mi-am luat astăzi un ou Kinder și am găsit în interiorul lui o mașinuță care se asamblează din fix două piese.

Unde sunt surprizele alea magice pe care le asamblai după ce te uitai de vreo două-trei ori la schemă? Unde e “challenge-ul” suprizelor din ouăle Kinder? În viața mea nu m-am simțit mai dezamăgit, mai gol sufletește decât astă seară, când am luat cele două bucăți de plastic și le-am unit printr-un click trist. Sincer, nici nu a mai contat frumusețea mașinuței care a rezultat din asamblarea celor două bucăți de plastic. Adevărata frumusețe a surprizelor Kinder stătea strict în bucuria de a-ți asambla singur jucăria, care era formată din mult mai mult de două piese.

supriza kinder 2013

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Gasita vineri intr-un Kinder. Fara asamblare
    http://imgur.com/yqcot2f

  2. La fel, am cumpărat un kinder pentru frate-miu de doar câţiva ani. Mă gândeam că o să îi arăt cum se face o maşinuţă sau orice altceva din mai multe piese. Am deschis oul şi… am găsit un tractor. Dintr-o singură piesă.

Adaugă comentariu