Închide

Ce vrei să cauți?

“I wear white women for status and power”

Sunt mulți oameni diferiți spre ciudați pe planeta asta. Unul mai artist din fire a decis să se pozeze cu o serie de femei albe, cât mai dezbrăcate, pe care să le țină după gât, ca pe niște eșarfe. El fiind negru și motivând toată acțiunea artistică la modul:

I wear white women for status and power – Nate Hill, founder of Trophy Scarves

Unii zic că omul vrea să semnalizeze normalitatea relațiilor interrasiale, mai ales că a fost ceva agitație acum ceva timp în State, după ce a apărut o reclamă la Cheerios cu o familie în care tătitcul era negru și mămica albă.

Alții zic că flăcăul are doar un fetiș foarte-foarte bolnav. Mai sunt câțiva care zic că, de fapt, artistul prostează la rândul lui față de faptul că femeile au fost transformate de media în niște obiecte, accesorii. Mă rog, adevărul orbitează undeva în jurul dorinței de a face un lucru diferit, generator de reacții, faimă și sex. Clasic.

Nate Hill

Totuși, ce mă miră pe mine în toată povestea este faptul că sunt extrem de multe femei care vor să ia parte la actul artistic. Flăcăul a postat zeci de print screen-uri cu mesaje de la femeile care vor să facă astfel de poze cu el.

Omul a dat lovitura mai rău ca Otravă și Radu F. Constantinescu. Spre deosebire de cei doi, el a dat de ciudate dornice de atenție și chestii dubioase, nu de nebune extra-virgine.

Una peste alta, sau una peste gâtul altuia, dacă vreți să vedeți și să urmăriți opera individului cu papion și eșarfe albe, găsiți aici contul de Instagram și aici site-ul acțiunii. Enjoy!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu