Închide

Ce vrei să cauți?

Fuego e băiat deștept

Nu rezista el în industria asta atâția ani, dacă nu îl ducea bibilica de sub freza aia de David Beckham la 20 de ani, ușor supraponderal de la cozonacii măicuței.

Cele mai proaspete isprăvi ale năzdravanului, care m-au făcut să concluzionez că este un fecior deștept, sunt:

1. apariția de la iComedy, în care niciunul dintre prezentatori nu a avut tupeu să chițăie vreo glumă la el. Omul a venit la emisiune, a glumit, a cântat de a vrut gușa lui și a ieșit pe super-plus la capitolul imagine. În timp ce iComedy a demonstrat că este o emisiune fără coix.

2. o campanie care rulează de ieri pe bloguri, în care niște bloggeri care în mod normal ar face enșpemii de glume de “băiatul măicuței” sunt bine strânși de ouă, contractual, să nu facă strop de glumă despre el. Omul a venit, a zâmbit când a auzit conceptul de campanie al agenției, i-a luat banii și a zis: “Vă iau bradul la împodobit una-două, dacă face vreun blogăraș-bulgăraș mișto de mine pe globul/blogul lui!”. Feciorul iar a ieșit super-tare, super-fun din toată schema. Bloggerii cu pricina și textele au demonstrat că, dacă le fluturi niște bani pe sub naretă în preajma sărbătorilor, sunt în stare să laude orice. 

În încheierea acestui articol “haterist”, vreau doar să îmi exprim sincerul respect față de bloggerii care au refuzat campania respectivă din cauza condiției de “neagresiune față de fecior”. Coloana vertebrală a blogosferei începe să se vadă încet-încet la radiografiile de genul celei de la punctul2.

fara-oua

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

13 comentarii Adaugă comentariu

  1. Ca sa fiu si eu hater: las-o mai moale cu outline-ul pe font-ul ala din poza :))

  2. poate or fi fani adevarati si nu au de ce sa faca misto de el. te-ai gandit la asta?

  3. Dap! E baiat de comitet cu creieras. Bine punctat finalul.

  4. E o părere, Marian :)

  5. Oricât mişto aş fi făcut de el, când am aflat că s-a băgat în campania Kinder, reacţia a fost: “Nu creeed! Foarte tare!”. Şi da, e foarte tare ce face, chiar dacă nu-i suport “muzica”.
    Bunică-mea, în schimb, e fană. Stătea trează până la miezul nopţii când avea el emisiune pe nu ştiu ce post TV cu muzică populară.
    Deci dacă nu-mi place cum cântă, dar sunt de părere că a fost băiat deştept că s-a băgat în campania Kinder, înseamnă că am fost “cumpărată”, că mi s-a închis gura, că nu am coix?

  6. #11 Comentariu nou

    Denisa, inseamna ca sotul tau scrie penibil in campanie si de aceea esti de parere ca e minunata. Practic da, ati fost cumparati in a imprastia lerul lui Fuego. Dar ar fi mai putin penibil daca nu ati iesi la atac, sa va laudati cat de misto e actiunea.

Adaugă comentariu