Închide

Ce vrei să cauți?

Facebook, the land of choise…

Foarte puţini ştiu identitatea personajelor din această poveste, însă răzbunarea unui puşti american pe sora sa a stârnit hohotele de râs ale internauţilor din toată lumea.
Pe scurt, iată cum stau faptele: un băiat pe nume Chris, care nu pare să aibă mai mult de 14-15 ani a dosit în camera sa un pachet cu 12 doze de bere. (Ni s-a întâmplat tuturor măcar o dată…) Din nefericire, sora lui, Katie, a aflat şi, normal, l-a turnat părinţilor. Efectul: Chris nu mai iese nicăieri cu prietenii timp de trei luni. De la şcoală se duce direct acasă.
Evident, Chris a căutat o cale să i-o plătească surorii sale. Şi a reuşit cu vârf şi îndesat: puştiul a descoperit în camera surorii sale o listă cu toţi cei cu care fata se cuplase, cu aceia cu care dorea să fie şi, mai ales, cu detalii picante. Chris a scanat pagina cu pricina şi… a postat-o pe Facebook – cu tag-uri puse la toţi băieţii din listă, plus toţi cei pe care îi mai ştia. Ce a ieşit vedeţi mai jos (traducerea se află în josul fotografiei). Poate că nu a fost cea mai elegantă răzbunare, însă rezultatul şi comentariile fac toţi banii…

Avea o listă cu zece nume de băieţi şi “obiective”, cu trmen de îndeplinire luna aprilie 2010. Ne abţinem de la traduceri complete, dar ar trebui să ştiţi că “finger” înseamnă “deget”, “HJ” e prescurtarea lui “hand job” (“lucru manual”, pentru cei mai sfioşi), “kiss” e sărut, “titty bang” se referă la atingerea sânilor, “V-card” înseamnă, literal, “card de virginitate” (adică sexul iese din discuţie), iar “he ate me out” se referă la practica sexuală cunoscută şi sub numele de cunnilingus.

Păreri? :))

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    intelingent pusti :))
    n-as vrea un frate ca asta :D!

  2. #2 Comentariu nou

    O portie copioasa de ras!

  3. criminal frate=))….sa fiu in locul ei il spanzuram de bec:))

  4. Merge de-o reclama la vreun medicament cu lecitină: “Nu mai notaţi totul pe hărtii, priviţi ce se poate întâmpla! Memoria este felul în care puteţi păstra lucrurile pe care le iubiţi, lucrurile care vă caracterizează, lucrurile pe care nu vreţi să le pierdeţi vreodată! Cumpăraţi MEMO PLUS!”

  5. #6 Comentariu nou

    p-asta o stiam de saptamana trecuta :P (si eu primesc mail-ri funny, ce, numai tu?)

  6. mi-am facut alt blog,deci ala vechi va avea alt nune,posteaza o prietena.Acum e “D’ale veveritei” sau “Va scriu din copac” cum preferi:))mersi.

  7. :))))))))))))))) that’s why I looooove facebook

  8. Pustiu’ mai are putzin si isi deschide firma de prostitutie pe spinarea sora’sii =))))

  9. #11 Comentariu nou

    foarte tare :))

Adaugă comentariu