Închide

Ce vrei să cauți?

Despre iaurt, botaniști, fecale și bacterii

facepalmInternetul ăsta este o replică virtuală a vieții offline. Așa cum vei găsi oameni mișto, care au ceva nou de zis… sau care zic ceva vechi într-un mod interesant, vei găsi și indivizii care umblă cu tot felul de minciuni de doi lei ca să capteze atenția. Pentru ultima categorie de indivizi, Dumnezeu a creat “botaniștii”, niște ființe care se dezvoltă și trăiesc cu “credeșinucerceta-ul” adânc înrădăcinat în creier.

Probabil v-ați întâlnit în toate News Feed-urile cu ei. Sunt ăia care semnează toate petițiile, dau share la toate articolele dubioase (precum ăla cu planta ofilită după ce a fost udată cu apă trecută prin cuptorul cu microunde).

Tot ăia au umplut spațiul de joacă/Internetul de aberații precum iaurtul este făcut din bacterii fecale. Cât de nebun să fii ca să crezi asemenea aberații? Adică… și eu mai casc urechea la tot felul de teorii ale conspirației, dar de la tunelul care leagă Sfinxul din Carpați de cel din Egipt, până la povestea iaurt = lapte + bacterii din fecale e cale lungă, monșer. :)

Aruncați un ochi pe clipul făcut de Arhi:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Si nici parizerul nu e facut din nailon si resturi de la animale, nu? Yeah, right..

Adaugă comentariu